LUKSUZNI ITALIJANSKI BREND – Ovo su njegove odlike!

Ovo je zaista luksuzan brend koji voli održavati diskretan profil, kvalitet proizvodnje tkanina i materijala, koji zajedno pružaju raskošan izgled i osećaj.

37a

Od pedesetih godina prošlog vijeka i svojih početaka u industrijskom dijelu Brianze na sjeveru Italije, kompanija Flexform je prevalila dug put i stekla je svjetsku slavu, čime je postala svjestski poznati brend koji proizvodi komade savremenog namještaja. Baziran na  kvalitetu ručne izrade, rezultat je istrajan i udoban dizajn.

35a

Italijanska porodična firma Flexform je provela decenije u izradi lijepog i tradicionalnog namještaja. Mnogi brilijantni dizajneri koji su radili za nju su došli iz škole za arhitekte koja se nalazi u blizini Milana. Od svojih isključivo malih početaka u Brianzi, kompanija danas isporučuje svoje proizvode širom svijeta.

36a

Kao proizvođač  vrhunskih dizajnerskih klasika, kompanija je i dalje na kormilu tog broda koji plovi svijetom, a njihove stolice, sofe, i stolovi kao  i modularni namještaj predstavljaju eleganciju koja je uvek u trendu.

38a

 

Oglasi