Svetlana Ceca Ražnatović je poznata pjevačica u Srbiji i šire, sa karijerom dugom preko trideset godina i mnoštvom hit pjesama. I dalje je aktivna na javnoj sceni, a njen privatni život je predmet velikog interesovanja kako medija tako i javnosti. Ceca je devedesetih godina prošlog vijeka bila udata za Željka Ražnatovića Arkana i zajedno su imali dvoje djece, sina Veljka i kćerku Anastasiju.

 

 

Zahvaljujući roditeljima, Veljko i Anastasija su stekli značajnu popularnost na društvenim mrežama. Veljko je trenutno u braku sa Bogdanom Rodić iz Titela, a njih dvoje su u sretnom braku već tri godine. Nedavno su u svoju porodicu dobili i drugog sina Krstana. Anastasija, nažalost, nije bila u mogućnosti da prisustvuje rođenju Krstana zbog neriješenih dokumenata za stalni boravak u Španiji. Međutim, nekoliko dana kasnije, Anastasija je otkrila da je sada u drugom stanju, što je bio razlog za slavlje. Međutim, radost je kratko trajala jer je Nemanja, Anastasijin dečko, srceparajuće objavio da je izgubila bebu prije samo dva dana.

 

Anastasija je nedavno napunila 25 godina, a brat Veljko ju je pozvao putem videa da joj čestita. Veljko je bio zauzet krštenjem sina Krstana, koje se održavalo u isto vrijeme. Anastasija je bila oduševljena što je primila poziv, a porodica je tu priliku proslavila sa nekoliko bliskih prijatelja u jednom beogradskom restoranu. Veljko je odabrao manje okupljanje jer je više volio mirniji način proslave. U stvari, čak je odlučio da se sa porodicom preseli u Titel. Međutim, ubrzo je zadesila tragedija i njihovi životi više nikada neće biti isti.

 

Oglasi