U hotelima tokom obilaska osamdesetih, Era Ojdanić tvrdi da su se dešavale brojne vanredne situacije. A ovu će sigurno da pamte!

I Era i Lepa Lukić su sa oduševljenjem posmatrali ove pojave. Međutim, dok se bavila voajerstvom, Lepa Lukić je doživela nesrećnu nesreću. Era Ojdanić je otvoreno priznao svoju fascinaciju voajerizmom, priznavši da ga to jako uzbuđuje. On je takođe otkrio da mu je Lepa Lukić u više navrata spasavala život dok su učestvovali u voajerskim aktivnostima tokom zabavnih ekskurzija.

Važno je napomenuti da su, prema Erininim pričama, gostovanja u hotelima tokom 1980-ih bila posebno obilna, a Era i Lepa su sa zadovoljstvom prisustvovali tim događajima. Nadalje, Era je osporio tvrdnje da je on, misteriozni pjevač iz knjige, zaprosio Suzanu Mančić dok je na njenoj terasi stajao samo u donjem rublju.
U svojoj izjavi on tvrdi da je bio prisutan u donjem vešu, što je u suprotnosti sa ranijom tvrdnjom da je bio na četvrtom spratu. Umjesto toga, on tvrdi da je bio na drugom spratu i da nije jurio lutriju, već da je istraživao alternativne mogućnosti. On dalje ističe da je Suzana Mančić, koju opisuje kao izvanrednu i cijenjenu prijateljicu, odigrala ključnu ulogu u spašavanju njegovog života. Osvrćući se na njihova zajednička iskustva, posebno tokom 1984. i 1985. godine, na beogradskoj sceni i tokom turneje, toplo se priseća njihovih susreta sa Lepom Lukić na terasi. On odlučno negira bilo kakav fizički kontakt sa Suzanom, pojašnjavajući da su krenuli iz Šumatovca i ušli u turistički autobus zajedno sa grupom talentovanih pevačica i pevačica. Haos i uzbuđenje su se razvili kada su stigli do hotela, dok su romantične veze počele da dobijaju oblik.


U početku je naše poštenje prevladalo među svima nama. Međutim, po povratku je došlo do značajnog pomaka. Ovo je označilo početak nove ere za zloglasni “Skandal”. Lepa i ja smo krenuli na putovanje, prelazeći od jedne terase do druge, nestrpljivo posmatrajući i udubljujući se u misterije noći. Naš boravak u velikom hotelu samo je pojačao našu radoznalost. Bili smo odlučni u otkrivanju istine, dok je hotel brujao od prikrivene intimnosti. Graciozno ukrašena u elegantnoj, lepršavoj spavaćici, graciozno je pomerala svoje duge noge dok smo prelazili između terasa. Usred ove drske eskapade, odigrao se opasan trenutak. Lepa se našla na ivici terase, nesigurno visi, spavaćica zapetljana u ogradu.

U stanju očaja, vapila je za pomoć, moleći me, Era, da uskočim. Nisam imao alternativu osim da prizovem svu svoju fizičku moć da je izbavim sa ivice potencijalno katastrofalnog spuštanja. Upravo na drugom spratu, ako me sećanje ne služi, Lepa i ja smo potražile utočište da pregledamo okolinu. I tu sam je, u tom sudbonosnom trenutku, nežno povukao i povukao, i na kraju sačuvao njen život. Ovaj događaj će zauvek ostati urezan u mom umu, služeći kao svedočanstvo o dubokoj vezi i zajedničkim susretima Ere i Lepe Lukić.

Oglasi