KUPATILO URAĐENO KAO IZ SNOVA

Nakon 8 godina rada u njujorškoj modnoj industriji i to za poznate svetske brendove, Roza Kamitova je osnovala svoju vlastitu modnu i dizajnersku kuću…

50a

Sada je ona dizajner u svom modnom brendu Shovava, i sve svoje odjevne predmete bazira na crtežima koje isključivo sama kreira. Nedavno, radila je i na jednom privatnom projektu, koji je podijelila sa čitavim svijetom.

Bila je inspirisana sa crtežima i skicama koje je kreirala, a sakupila ih je toliko da je jedva mogla da ih složi pod svoj krevet. Onda je odlučila da im da novu namjenu.

52a

Transformisala je svoje kupatilo. Bez puno razmišljanja, lijepila je dijelove i komade svojih skica i crteža po čitavoj prostoriji. Da bi ih povezala nakon lijepljenja, ona je prazne prostore popunila novim crtežima.

Nakon što je svaki dio svoje grafičke umjetnosti fiksirala, i popravila sve dijelove koje je uništio lak, ona je napravila kompoziciju koja podsjeća na neku zemlju iz bajke.

54a

Možda i vas ovaj njen projekat inspiriše da i sami  napravite kutak iz bajke, koji će na taj način postati najzabavnija prostorija u vašem domu.

53a

Oglasi