– Koliko puta ste do sada razmišljali da pobjegnete iz grada, pa makar na jedan vikend? Još ako živite u velikim gradskim središtima, onda i ne čudi što želit emalo prirode, i dosta vam je gužve. Mi vam zato danas donosimo jednu jako zanimljivu priču iz Srbije. 

Jedini element nejasnoće leži u konačnoj prodajnoj cijeni stana: hoće li se kupiti za iznos od 7.000 eura ili 11.000 eura? Pojedinci koji aktivno traže povoljne vikendice naišli su na oglas za identičnu rezidenciju na poznatoj online platformi za male oglase, gdje se trenutno prodaje za 7000 eura. Nadalje, prodavatelj proširuje opciju trade-in, prihvaća vozila u vrijednosti od najviše 5.000 eura i nadoknađuje razliku u eurima.

  • Popraćen zadivljujućim slikama, napisao je sljedeći opis: Dopustite mi zadovoljstvo da vam predstavim divnu vikendicu i velikodušno zemljište od 20 jutara, idealno smješteno u mirnoj blizini Miraševca, samo 3 kilometra od Rače Kragujevačke. Povoljno pristupačna asfaltirana cesta vodi direktno do ulaza u kuću. Osim toga, u sklopu parcele nalazi se i kameni bunar. Poznate Miraševe toplice, poznate po svom ljekovitom blatu i ljekovitoj vodi, nalaze se samo 500 metara dalje. Ova cijenjena ustanova poznata je po svojoj učinkovitosti u liječenju raznih oblika reumatizma i očnih bolesti.

Okolina vikendice predstavlja slikovit prizor sa živopisnim pejzažima Homolja, Viškog i Rudnika. Ovi prekrasni pogledi služe kao vizualna gozba i pružaju mirno utočište za opuštanje. Dodatnu draž čini parcela koja se može pohvaliti impresivnom zbirkom od 30 stabala oraha, pažljivo zasađenih prije dvije godine i pažljivo njegovanih. Ova pažljiva kultivacija povećava prirodnu ljepotu i spokoj ovog područja.

Izgrađena korištenjem čvrstih PVC kontejnera, kuća se može pohvaliti iznimnom izolacijom i udobnošću. Nakon ulaska, gosti će otkriti niz suvremenih pogodnosti i namještaja koji jamče ugodan boravak. Vanjsko pročelje nastambe krasi pomno složen lim koji stvara iluziju sofisticiranih pločica. Dodatno, dvije šarmantne terase, obje natkrivene, nude dodatni prostor za opuštanje i uranjanje u spokojan ambijent.

Nedostatak električne energije u objektu nije razlog za brigu, jer se lako može priključiti zbog prikladne blizine glavnog izvora struje, svega 20 metara. Ova izvanredna nekretnina dostupna je po pristupačnoj cijeni od 11.000 €, pružajući jedinstvenu priliku za posjedovanje mirnog utočišta s pogledom koji oduzima dah. Komentatori na popisu brzo su se raspitali o kontakt podacima prodavatelja, dok su neki izrazili rezervu prema PVC kontejnerima, unatoč njihovoj širokoj upotrebi u brzim građevinskim projektima diljem svijeta. Uz vikendicu, Ignjat je nagovijestio i dva potencijalna poslovna pothvata – mogućnost iznajmljivanja nekretnine kao vikend odmora u blizini poznatog lječilišta mineralne vode ili ostvarivanja prihoda kroz plantaže oraha koji, kao i lješnjaci, godinama imaju značajnu vrijednost.

Ovaj predmet možete kupiti za 7000 eura ili ga zamijeniti za automobil procijenjen na 5000 eura, uz dodatno plaćanje koje je potrebno za razliku u cijeni.

  • Dejan iz Jagodine ovih je dana izazvao neviđenu razinu interesa na Facebook grupama posvećenim kupoprodaji kuća i vikendica u Srbiji, nadmašivši pozornost koju je itko dobio u dužem vremenskom razdoblju.

Unatoč ograničenim podacima koje je dao u svojoj objavi, a koja uključuje samo njegovo ime, prezime, telefonski broj i fotografije kuća po cijeni od 350 eura po četvornom metru, nema daljnjih objašnjenja, što dovodi do kritika korisnika mreže.

Bombardiran je brojnim upitima, od upita o inkluzivnoj cijeni, mogućnosti izrade po narudžbi, troškovniku, pa sve do toga uključuje li navedena cijena sav materijal ili samo drvo. Ova su se pitanja posebno odnosila na montažne kuće ili brvnare koje služe kao idilično sklonište u prirodi, bilo da je riječ o mirnom šumskom odmoru ili ugodnom zimskom utočištu za strastvene skijaše.

Brvnara koja je izazvala značajnu pozornost je ona smještena uz obalu rijeke, čiji je prednji dio u potpunosti izrađen od stakla. Ovaj dizajn omogućuje i uživanje u pogledu na vodu i jamstvo privatnosti.

Među kolekcijom fotografija, najprivlačnija je ona koja prikazuje drvenu kućicu neočekivano smještenu na gradskoj parceli, smještenu između dvije prostrane obiteljske kuće s garažama, dodajući intrigantan kontrast urbanom krajoliku.

Oglasi