Jelena Karleuša i Duško Tošić nedavno su obilježili 15. godišnjicu veze i braka. Njihovo vjenčanje dogodilo se 28. juna 2008. godine, u vrijeme kada je Karleuša već bila u kasnoj trudnoći. Ovom značajnom prilikom, Jelena je obukla zadivljujuću vjenčanicu koja je izazvala divljenje mnogih. Haljinu je lično kreirao Jelenin dizajner i ukrašena je zamršeno ručno ušivenim “Swarovski” kristalima. Svaki element haljine je pomno dizajniran i izrađen, što je rezultiralo zaista spektakularnom vjenčanicom.

Proslava je održana u luksuznom hotelu “President” u Kovilovu, Srbija. Salu je krasilo prefino bijelo cvijeće, svjetlucavi svijećnjaci, elegantni dodaci i živo osvjetljenje. Ambijent je bio očaravajući, a prisutni su uživali u ukusnoj kuhinji i širokom spektru kulinarskih užitaka. Jelena je izgledala zapanjujuće u svom trudničkom ruhu, dok je Duško ponosno stajao pored nje.

 

Tokom 15-godišnjeg braka, Jelena i Duško su se susreli sa brojnim poteškoćama; međutim, zajedno su uspješno savladali sve prepreke. Unatoč tome što su ih mediji pažljivo ispitivali, uspjeli su održati čvrstu i postojanu vezu. Njihova naklonost i ohrabrenje jedni drugima služe kao izvor inspiracije za mnoge. Obilježavanje njihove 15. godišnjice braka pružilo je priliku da se prisjete radosnih trenutaka koje su podijelili i odaju počast njihovoj trajnoj ljubavi. Ova svečanost označava njihovu nepokolebljivu posvećenost jedno drugom i služi kao dokaz dugovječnosti njihove veze. Jelena Karleuša i Duško Tošić i dalje su jedan od najuglednijih i najomiljenijih parova u javnosti. Njihova priča o ljubavi i postignućima je inspirativna i demonstracija snage istinske ljubavi. Njihova radost i jedinstvo služe kao podsjetnik da ljubav prevazilazi sve prepreke i da je izvodljivo njegovati trajno i zadovoljavajuće partnerstvo.

 

Oglasi