All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

KREVET IZ VAŠIH SNOVA

loading...

KREVET IZ VAŠIH SNOVA – da li ste ikada čuli za kompaniju Savoir? Ukoliko niste, onda trebate znati da su oni brend, u svijetu poznat po kreiranju najluksuznijih kreveta na svjetu, koji koštaju kao i novi automobil


Savoir je firma koja je sebi za cilj postavila kreiranje i omogućavanje najluksuznijeg, hedonističkog iskustva odmora koji možete da zamislite. Kreveti koje oni proizvode poznati su u čitavom svijetu, a inače su dio inventara najekskluzivnijih hotela svijeta u kojima često odsjedaju bogati i poznati.


MAX 01 model nastao je kao vizija od kreativnog direktora ovog brenda, Madipa Dilona, a ukrašen je i tapaciran sa bogatom crvenom tkaninom koja je napravljena od konjske dlake. Čiste linije nisu glavni fokus ovog modela kreveta, ali njegova kutija sa oprugama će opravdati svoje postojanje kada budete proveli samo jednu noć na njemu.


Ako slučajno imate veliku količinu novca na svom bankovnom računu, mi vam preporučujemo da kupite jedan od njihovih kreveta, koji obećavaju savršeni san te bezbrižno, prijatno buđenje. Jedini problem koji možete imati jesu poteškoće sa ustajanjem, jer vjerujemo da nećete željeti da napustite udobno i komforno okrilje.

Tags: , ,

Related posts