All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

KAKO DA NAJBOLJE ISKORISTITE PROSTOR U GARDEROBERU – par savjeta koji će vam pomoći!

loading...

KAKO DA NAJBOLJE ISKORISTITE PROSTOR U GARDEROBERU – par savjeta koji će vam pomoći!

Iskoristite ćoškove

Znamo da je ovo lako reći ali veoma teško sprovesti u djelo. Ukoliko imate ćošak u ormaru onda svakako treba da razmislite kako ćete ga najbolje iskoristiti. Nemojte žaliti vrijeme koje ćete provesti u rješavanju problema ćoška, jer će se ono zasigurno isplatiti. Kao izvor ovakve inspiracije možete posegnuti  za rješenjima na internetu.

prostor u garderoberu

Lijepo sortirane cipele

Da  bi cipele uvijek bile na dohvat ruke dobro je dda ih sortirate na adekvatan način u ormaru. Za ovo su najbolji i veoma pogodni elementi na izvlačenje, kao i providne plastične kutije u kojima uvijek možete da vidite koji komad obuće kriju.

dizajnidom12

Odgovarajuće osvjetljenje

Posebno ovakvo osvjetljenje je potrebno ako su ćoškovi  u biti tamni u svakom ormaru, tako da u slučaju da imate ugaoni ormar slobodno razmislite  o osvjetljenju u njemu. Naravno, čak i u običnim ormarima često ima manjak  osvjetljenja. Kada birate lampe za ormar birajte one koje će biti kako funkcionalne i neće se brzo grijati, kako ne bi oštetili odjeću toplotom ili slučajno izazvali požar tako i one koje još pri tome imaju i estetsku notu.

dizajnidom-3

Tags: ,

Related posts