Pop ličnosti veoma su zanimljivi medijima i široj javnost. Mnogi od njih vode izuzetno raskošan život, hvaleći se ogromnim bogatstvom. Nažalost, ova radoznalost često prelazi u nezdravu opsesiju. Shodno tome, naša današnja priča se vrti oko jednog od najistaknutijih pjevača i muzičara u Srbiji i širem regionu, Željka Joksimovića. Tokom svoje karijere koja je trajala otprilike tri decenije, sakupio je impresivan repertoar hitova na vrhu top lista. Takođe, vrijedi napomenuti da je Željko oženjen TV voditeljkom Jovanom Joksimović, koja trenutno radi sa njim na televiziji K1. Međutim, usred reflektora, često se previdi da je pjevačica imala prethodni brak i da ima 23-godišnju kćerku.

 

Njihovi putevi su se ukrstili daleke 2008. godine kada su izabrani da budu domaćini prestižnog takmičenja za Pjesmu Evrovizije u Beogradu. Bilo je to samo godinu dana nakon što je talentovana Marija Šerifović trijumfovala sa svojom nezaboravnom pjesmom Molitva. Zanimljivo je da je za to vrijeme Jovana zapravo bila vjerena za drugog muškarca. Međutim, kako je kasnije priznala, njen prvi utisak o Željku nije bio baš najpozitivniji. Ona ga je doživljavala kao uobraženog i arogantnog. Ali uprkos ovom bilo je nepobitno očigledno da između njih postoji neporeciva hemija. Jovana je donijela hrabru odluku da raskine dosadašnju vjeridbu, otvarajući put vezi sa Željkom. Njihova ljubavna priča na kraju ih je navela da se vjenčaju, a danas su ponosni roditelji troje prelijepe djece.

 

Tokom svog dugo očekivanog odmora, baš kao i mnogi slavni parovi, odlučili su se za raskošnu destinaciju, doduše neprestano su zadirkivali ideju da tajno drže mjesto boravka, a sve u nastojanju da izbjegnu nemilosrdnu potjeru za paparazzi.

 

Oglasi