JEDNOSOBAN A VELIK: NAJSKUPLJI U SVOJOJ KATEGORIJI – malo ne znači uvijek malo

Mala kvadratura stana ne mora da znači da on mora biti klaustrofobičan, prenatrpan ili potpuno nepogodan za život. Uz pomoć pravilnog dizajna te prostornog planiranja, ovakva mjesta mogu postati odlična mala ljubavna gnijezda.

6a

5a

MALA KVADRATURA STANA NE ZNAČI DA MORATE IMATI LOŠ ŽIVOTNI PROSTOR

Ali, tu je i drugi faktor – novac. U Londonu se nalaze jedni od najskupljih stanova na svijetu, ali je jedan od svih njih najskuplji i najelitniji mali stan na svijetu. Mada se prostire na dva sprata, ovaj stan je u svakom, pa i u tehničkom smislu jednosoban. Gornji nivo garsonjere ima veliku duplu spavaću sobu sa privatnim kupatilom, pri čemu su na donjem etažu uspjeli da stanu prostor za druženje sa otvorenom dnevnom sobom i trpezarijom a pored svega toga tu je još i jedno kupatilo.

2a

3a

 

Sama ova zgrada ima brojne pogodnosti, kao što su dvadesetčetvorosatno obezbjeđenje, usluga sobarice, rum servis iz hotela Mandarin Oriental koji je smješten u blizini te privatni vinski podrum sa kontrolisanom temperaturom, a tu su još i bazen, sauna, teren za skvoš, kino sala i usluga konsijerža.

4a

1a

Oglasi