EVO KAKO DA ISPUNITE  DOM POZITIVNOM ENERGIJOM – prelijepi zidni murali

Stanovi i kuće koji su bez puno prozora, prirodne svjetlosti ili pogleda na prirodu jednostavno nemaju energični šmek kakav nam je potreban posebno tokom jutarnjeg spremanja za posao i novih izazova.

31a

  evo kako da ispunite dom pozitivnom energijom

 

Puno načina zahtijeva velika financijska ulaganja, a oni koji su pak podstanari, mogu slobodno zaboraviti na njih, jer vjerojatno nije dozvoljeno mijenjati raspored prostorija i trenutni izgled doma u kojem žive.

29a   30a

 

Ali uz pomoć dekoracije, biljaka i osvjetljenja možete da kreirate prostor koji će vam pružiti malo više energije i pozitivnosti kada u njega uđete. Feng Shui filozofija nam savjetuje da pejzažnim slikama, ili još bolje, zidnim muralima otvorimo svoj prostor ka prirodi.

25a   26a

 

Na ovaj način možete generalno modernizirati svoj prostor i kreirati u njemu ambijent u kojem ćete sigurno uživati i gdje ćete voljeti da provodite svoje vrijeme. Zidnim muralima možete privremeno ukrasiti svoj stan, tako da su oni pogodni i za podstanare. Čak ukoliko ste vlasnik svog doma, možda želite sezonske promjene, tako da će ta njihova osobina i vama dobro doći.

27a   28a

Oglasi