INTERIJER UREĐEN RETRO STILOM – popularan i naširoko korišten trend u interijerima tokom različitih prilika

 


Šarmantan retro osjećaj i neodoljivi rustikalni i bezvremenski miješani dekor može pomoći da svaka stambena jedinica postane udobnija i ljepša. Retro blagdanski dekor je fantastičan, predivan i prelijep a primjeri koje vam ovdje predstavljamo uokviruju stvar jer su posvećeni baš retro blagdanskom dekoru.

Ornamenti
Vanvremenski ornamenti čine najlakšu dekoraciju koju možete dobiti ili upotrijebiti radi stvaranja lijepog ambijenta. Oni ne moraju biti ukrašeni sa sjajnim srebrnim ili zlatnim ukrasima, već također mogu biti i ornamenti sa šljokicama, iskrama i perlicama.

Novogodišnja jelka
Tradicionalno drveće može biti dekorisano raznobojnim retro ornamentima, vijencima i lampicama. Međutim, postoji i mnogo kreativniji način da ukrasite blagdansku jelku ovom vrstom dekora. Prije svega, možete napraviti drvo od plastičnih boca i ukrasiti ga šljokicama ili štrasom.

Novogodišnji i božićni vijenci
Pronađite neke raznobojne ornamente u kući vaših starijih članova i napravite odvažan dekor kružnog ili kockastog oblika. Isto tako možete kreirati ornamente od retro igračaka ili drveća od plastičnih čaša uljepšanih šljokicama i igračkama.

Ostale ideje dekora
Neke od idaja za dekoraciju mogu biti i stari automobili sa jelkama na njima, retro snježne kuglice i zvona, i ukrase koji izgledaju kao jeleni Djeda Mraza. Ako baš nemate ništa od ovoga kod kuće, pokušajte pronaći neke od elemenata u antikvarijatima i napravite tako svoju retro blagdansku dekoraciju.

Oglasi