UREĐENJE ENTERIJERA U BIJELOJ I BEŽ NIJANSI – boje sa kojima se uvije kmožete igrati!

Moderni stanovi gotovo nikada ne nude prostor za rad, igru i sve ono što se djeci treba pružiti u kući  . Danas vam predstavljamo  stan moderne obitelji koja je prihvatila izazov svog udobnog, modernog stana, koji je uistinu jednostavan i premal, tako stvorivši od njega zabavan i razigran prostor. Modernost i udobnost su mu pružile i kombinacija bež i bijele boje koje uvijek daju osjećaj udobnosti i čini vaš prostor svjetlijim.

Glavni stambeni dio čini  jedna velika soba, podijeljena više namještajem nego vratima i zidovima . Velika i dobro opremljena kuhinja ima  ugrađen stol u središnjem otoku, čime je uštedila prostor. Svjetlo koje dopire sa malog balkona osvjetljava svijetle i bijele plohe u kuhinji, kao i prostor u kojem je smješten mali kućni ured.
Roditeljima je ipak trebao njihov vlastiti prostor. Jednostavan krevet sa bijelom posteljinom i garderobom skrivenom iza zida pruža im potrebnu intimu.Veoma je posebno, a ipak jednostavno utočište.

U dnevnom boravku preovladava neutralni i čist namještaj koji je naglašen  zanimljivim detaljima, uključujući gljivu na kojoj možete odmoriti noge kao i jastuke sa uzorkom smiješnog psa. To je mjesto za opuštanje odraslih,i istovremeno  za dječju zabavu.

 

Oglasi