All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

FLEKSIBILNE PROSTIRKE OD DRVETA

loading...

FLEKSIBILNE PROSTIRKE OD DRVETA – višesatno stajanje od sada ne mora da bude veliki problem


Ukoliko razmislite o tome, mi vrlo često i puno stojimo u našim domovima, bilo da je to naša kuhinja ili visoki radni stol, bez ikakvog predaha. Klasične anti-umor prostirke ne podliježu stambenim ili uredskim situacijama, što je izazvalo Sitskie Design Studio da kreira održivu opciju, jednu koja ne nudi samo komfor, već također izgleda i vrlo dobro dok nam pruža nenadmašnu udobnost.

AIRE Floor je patentirani podni sistem koji je kreiran od drvenih pločica koje su postavljene na gumenoj bazi kako bi postao mekano mjesto za sve ljude koji moraju provoditi puno vremena na nogama.

AIRE Floor podne prostirke su izuzetno izdržljive i lagane za čišćenje. Ukoliko prolijete nešto dok kuhate ili vaš pas napravi incident, nemojrate ništa brinuti, samo obrišite, oribajte ili operite uprljano mjesto blagim sapunom i vodom. Kao veliki plus svemu tome dolazi i to što ne morate brinuti o prašini i alergenima kao sa regularnim tepisima, tako da vam ove inovativne podne obloge mogu pomoći da ublažite alergije.

Tags: , ,

Related posts