STAN SA MNOGO BOJA – profinjen stan inspiriran modom

Ovaj stan sa živahnim nijansama boja koje se neprimjetno prelijevaju jedan u drugi ima otvoreni plan prostora sa  mnogobrojnim detaljima koji ga povezuju sa svijetom mode i modnim dizajnom – od pletenih žica u elegantnoj staklenoj polici za knjige, pa do prozirno svjetlucavih tekstura plavih polica koje imitiraju materijale i tekstil. Stan ove dame ispunjen je suptilnim detaljima, koji će vas hipnotizirati svojom pozicijom kao i izgledom, i njihovim udjelom u cjelokupnom interijeru, iako mogu biti vrlo sitni i neprimjetni na prvi pogled.

   

U stanu ove modne dizajnerice, u blizini kuhinje i trpezarijskog prostora smještena je radna soba koja je okarakterizirana toplim narandžastim tonovima od poda do plafona. Na radnom stolu, postavljena je minimalistička lampa koju je dizajnirao Michael Anastasiades za marku FLOS.

   

Gornji ormarići u kuhinji predstavljeni su sa bogatim zlatnim nijansama, koja je izbalansirana donjim elementima koji su crne boje te teksturnim bijelim pločicama koje su sodličan dodatak ovom prostoru. Unikatna baza stola podsjeća malo na mašinu za šivanje.