Na javnoj sceni u Srbiji kao d aje uslijedila epidemija razvoda. Naime jedan za drugim se raspadaju brakovi poznatih ličnosti za koje se decenijama mislilo da su idealni. Nedavna tema koja je posljednjih dana dominirala vijestima je razvod Dragane Mirković, što je i sama potvrdila javnom izjavom. Pjevačica je ovom izjavom priznala da je podnijela zahtjev za razvod, a vrlo brzo pokazalo se da je razlog takve odluke Tonijeva nevjera. Pojava novog ljubavnog partnera Tonija Bijelića bila je povod za kraj njihove 24-godišnje veze. Neočekivani razlaz Dragane Mirković i Tonija Bijelića zaprepastio je medije i širu javnost.

Nije bilo vidljivih naznaka problema u vezi između poznate narodne umjetnice i austrijskog poduzetnika. Upravo suprotno, uživali su u luksuznom stilu života, prepuštajući se ekstravagantnim putovanjima i raskošnim darovima, a sve su to posljednjih godina revno pokazivali na svojim Instagram profilima.

Tijekom tog vremenskog okvira, Draganini poklonici željno su prihvaćali slike koje su prikazivale njezine raskošne izlete na ekstravagantnim jahtama u Nici, Monaku i Australiji. Ipak, skriveno ispod fasade njezina naizgled raskošnog stila života, duboko nezadovoljstvo unutar pjevačice ostalo je potpuno nedokučivo, čak i najkreativnijim misliocima.

Kako početni val čuđenja jenjava nakon objave razvoda Dragane Mirković i Tonija Bijelića, intenzivna znatiželja javnosti o okolnostima postupno prelazi na praktičnije stvari, uključujući rasprave o imovini i dobrobiti njihove djece.

 

Dragana Mirković uvijek je otvoreno govorila o svom nepokolebljivom prioritetu da obitelj stavi na prvo mjesto, s posebnim fokusom na sina Marka i kćer Manuelu.

Iako su ti pojedinci možda odrasli, akademski se ističu i postupno donose odluke o svojoj budućnosti, oni su još uvijek u biti djeca koja svjedoče razvodu svojih roditelja.

Unatoč glasinama da je Tonijeva nevjera dovela do kraha njihovog braka, za pretpostaviti je da će Marko i Manuela stati na majčinu stranu. Iznenađujuće, nalaze se rastrgani između odanosti majci i povezanosti s ocem, što im otežava jednostavno napuštanje njega.

Izvori bliski obitelji otkrili su kako su roditelji samo zamoljeni da do kraja zadrže dostojanstvo i suzdrže se od iznošenja pretjeranih detalja iz osobnog života.

 

Djeca Dragane Mirković kroz desetljeća su se dosljedno trudila zadržati se i distancirati od neprestane pažnje koja je usmjerena prema njihovoj poznatoj majci folk zvijezde.

Nedavnom pojavom na društvenim mrežama i hrabrim iskorakom iz svoje zone komfora pokazali su predanost rastu i istraživanju nezaboravnim pojavljivanjem na Draganinom koncertu u Areni.

I danas, dok prate svoju majku na turneji po Crnoj Gori, iskazuju joj nepokolebljivu odanost i odanost.

Čak i usred osobnih izazova, Dragana nikada nije razmišljala o otkazivanju prijašnjih obveza. Dok se kreće s jednog koncerta na drugi, utjehu i podršku pronalazi u prisutnosti onih koji su joj dragi kao svjetlo vodilje.

 

Dragana Mirković otvoreno izražava zabrinutost za dobrobit svoje kćeri nakon raspada njihove obitelji. Ovo je posebno izazovno s obzirom na odrastanje njezine kćeri kao očeve voljene princeze.

Manuela posjeduje jedinstvenu kvalitetu, jer je sklona biti rezervirana. Ona zauzima posebno mjesto u mom srcu, jer je moje voljeno dijete. Poznanici često komentiraju njezine zanosne oči i iznimno čist duh, kako se izrazio poznati narodni umjetnik.

Danas je najveći kompliment da se zove normalno dijete, smatra Dragana Mirković. Nedavno javno ponašanje Marka i Manuele služi kao savršen dokaz u prilog njezinoj izjavi.

Oglasi