Anastasija Gudelj već duže3 vrijeme uživa u prelijepoj Španiji gdje njen suprug ima profesionalni angažman. Ne krije da joj je život lijep ali joj ponekad nedostaju ljudi koje voli. U vili koja se nalazi u Ljutice Bogdana obitelj Ražnatović je duže vrijeme živjela zajedno. Ceca Ražnatović je u društvu djece Veljka i Anastasije, kao i sestre Lidije, supruga i njihovo četvero djece, uživala u skladnom životu. Nakon ženidbe s Bogdanom, Veljko i njegova supruga preselili su se u Titel, gdje trenutno žive u njenoj obiteljskoj kući, odgajaju dva sina i željno očekuju dolazak trećeg djeteta.

 

Nedavno je Cecin sin, koji je otkrio svoju sreću, svoju trenutnu lokaciju nazvao Titelom. Ondje trenutno boravi jer se priprema za nadolazeća natjecanja. Međutim, jasno je dao do znanja da će se, kada završe pripreme, vratiti u svoje selo, bez namjere da ikada više kroči u grad.

Anastasia je svoj dom pronašla u Sevilli, gdje živi uz supruga Nemanju Gudelju, a njezina obitelj svim srcem prihvaća i ohrabruje njezinu odluku.

“Oduševljen sam njezinom odlukom da živi svoj život. Njezin suprug je zaista izuzetan, njeguje je kao dragocjenu kapljicu u svojoj ruci. Realno gledajući, njoj je s njim puno bolje nego što bi joj bilo s nama”, rekao je.

Unatoč svojoj sreći, Anastasia osjeća čežnju za svojom obitelji. Čini se da je starija sestra svog brata Željka s kojim je podijelila fotografiju i izrazila sljedeći osjećaj: Nedostaješ mi.

Biografija:

Anastasija, kćerka Svetlane i Željka Ražnatovića, od malih nogu je istaknuta ličnost u javnosti. Njezin privatni život predmet je medijske pozornosti, posebice nakon što se otisnula u glazbene vode kao Cecina nasljednica. Anastasija je 2012. godine bila u vezi s Nemanjom Zaladom, sinom bivšeg golmana Partizana Radeta Zalade.

Zatim je 2014. počela vezu s Kostadinom Terzićem, koji je šest godina stariji i sin je Zvezdana Terzića. Igrom slučaja, Anastasijin brat Veljko je u isto vrijeme bio zaručen za Kostadinovu sestru Mašu. Anastasija je izrazila nameru da se uda za Kostadina kada završi studije, ali su vezu prekinuli sredinom 2016. godine.

U listopadu su se pojavile glasine da se Anastasija povezuje sa srpskim košarkaškim reprezentativcem Milošem Teodosićem, ali te vijesti nisu potvrđene. Svoj osamnaesti rođendan proslavila je u hotelu “Hayat”, gdje su goste zabavljale Vanja Mijatović i Aleksandra Prijović.

 

Mnoštvo renomiranih estradnih zvijezda, među kojima Zorica Brunclik, Kemiš, Ace Pejović, Saša Matić, Saša Vidić, Ognjena i Danijela Amidžić, Marina Tucaković, Ilda Šaulić, Viki Miljković, Marijana Mateus, koja je doputovala direktno iz Londona, uveličala je slavlje njihovu prisutnost.

 Kao sentimentalnu gestu Anastasijina majka poklonila joj je naušnice koje je pomno odabrao njezin otac prilikom njezina rođenja. Lagana kampanja na društvenim mrežama pod nazivom “Kupnja poklona za Anastasijino punoljetstvo” postala je popularna, privlačeći oko 80.000 sudionika.

U proljeće 2021. domaći tabloidi raspisali su vijest o Anastasijinoj ljubavnoj vezi s biznismenom Đorđem Kuljićem. Ovog Novosađanina, školovanog u Americi, ranije su povezivali s Anjom Valente, kćerkom Dragana Stojkovića Pixija, kao i sa starletom Stanijom Dobrojević i manekenkom Sofijom Milošević.

 

U svibnju 2021. par je navodno odlučio krenuti na zajednički put u Beogradu, a pojavile su se informacije da je Ceca, Anastasijina majka, odobravala kćerin izbor. Međutim, prema navodima medija, njihovoj petogodišnjoj vezi došao je kraj u veljači 2022. godine.

Navodno su razlog rastave pripisali sve pretrpanijim rasporedima i nedostatku kvalitetnog zajedničkog vremena. Prema nekim izvorima tabloida, vezu su okončali na izrazito prijateljski način, bez uplitanja treće strane. Zanimljivo, samo mjesec dana kasnije odjeknula je vijest da je Anastasia uplovila u romantičnu vezu s Nemanjom Gudeljom, profesionalnim nogometašem Seville.

Oglasi