DODACI ZA KUHINJU ZA KOJE SIGURNO NE ZNATE – učinit će vaš život lakšim!

Danas su dostupna mnoga nova tehnološka rješenja za kuhinje koja su veoma praktična i simpatična . Ovo su neka od najinteresantnijih primjera kako da vaš prostor za kuhanje učinite još praktičnijim.

dizajnidom4

Za maksimalno iskorišćenje ugla
Blum proizvođač okova u svojoj kolekciji nudi ladice zvane Space Corner koje se ugrađuju samo u kuhinjski ugao. Na ovaj način će zarobljen prostor biti optimalno iskorišćen, a odložene stvari lako dostupne.

dodaci za kuhinju

Sve na dohvat ruke
Drugi proizvođač okova Häfele je ponudio rješenje za problem dostupnosti stvari na malo višim policama u visećim elementima jedne moderne kuhinje. Rješenje se sastoji od mehanizma koji se lako spušta i čini stvari u policama dostupnijim mnogo brže  .

dizajnidom5

Utičnice u radnoj ploči
Ovaj izum će vam se posebno svidjeti jer je prednost utičnica ugrađenih u radnu površinu  prije svega u tome što se manje prljaju nego one zidne . Ovaj dodatak, se ugrađuje se u radnu ploču i jednim pritiskom na poklopac, mehanizam se izvlači čime utičnice postaju dostupne.

dizajnidom3

Odlaganje noževa i začina u radnu ploču
Pored utičnica, u radnu ploču se mogu ugraditi i police za smještanje noževa ili začina. Tako je proizvođač S-Box ponudio tzv.Knife Box – dodatak za odlaganje noževa. Ovaj dodatak sa noževima izlazi laganim pritiskom na poklopac. Prednost ovakog načina odlaganja noževa jeste otežan pristup  djeci.

Oglasi