Popularna pjevačica Seka Aleksić i Veljko Piljikić dugo su viđeni kao veoma kompatibilan par. Stoga je za mnoge bilo iznenađujuće kada su se počele širiti glasine o bračnim problemima. Spekulacije o raspadu pjevačičinog braka sa ocem njene djece pojavile su se kada su na duži period prestali da se pojavljuju zajedno u javnosti. Štaviše, izostanak bilo kakvih zajedničkih fotografija na njenom redovno ažuriranom Instagram profilu, koji obično sadrži porodične slike, pojačao je tračeve.

 

Često dolazi na nastupe i putuje sa umjetničkim direktorom i stilistom Stanislavom Zakićem, što dodatno pojačava kontroverzu. Međutim, bilo kakve sumnje u njihovu vezu nedavno su razjašnjene na pjevačičinoj aktivnoj platformi društvenih mreža. U emisiji o bračnoj harmoniji, podijelila je prelijepe slike sa svojim pratiocima kako bi proslavila 40. rođendan svog supruga. Seka Aleksić i Veljko Piljikić pobrinuli su se da njihovi najmiliji provedu fantastično popodne u znak sjećanja na ovaj poseban događaj. Organizovali su čarobnu proslavu na prelijepoj farmi, koja je zaista pristajala za prekretnički rođendan njihovog oca.

 

Pjevačica je podijelila srdačan opis i fotografiju, izražavajući radost njihove složne porodice. Odabrani dekor za ovaj značajan događaj je nesumnjivo zadivljujući. Stolovi su bili lijepo ukrašeni bijelim stolnjacima, ukrašeni izvrsnim cvjetnim aranžmanima, očaravajućim svijećama i drugim ukrasnim akcentima. Seka Aleksić i Veljko Piljikić su visoko hvaljeni zbog svog besprijekornog smisla za modu. Ipak, ono što je zaista zaokupilo svačije interesovanje bili su njihovi blistavi osmjesi, nježni zagrljaji i nježni pogledi, koji su efektivno izražavali duboko jedinstvo u njihovoj vezi i iskorjenjivali svaku neizvijesnost ili sumnju u pogledu ranjivosti njihove veze.