Lidija Vukičević, poznata glumica iz Srbije, tokom svoje slavne karijere pokazala je svoj izuzetan talenat u raznim televizijskim serijama, filmovima i scenskim ostvarenjima. Međutim, upravo njen izvanredan portret lika Viki u seriji Bolji život katapultirao ju je do ogromne slave, uloge po kojoj je se mnogi rado sjećaju i dan-danas.

 

Uprkos tome što je prošlo više od trideset godina od emitovanja te televizijske serije, zapanjujuće je kako je ova glumica uspjela da prkosi rukama vremena, izgledajući mladoliko kao i uvijek i bez napora se takmičeći sa ženama duplo starijim od nje. Što se tiče ličnih poslova, Lidija je ranije bila udata za proslavljenog fudbalera Mitra Mrkelu, a tokom braka su dobili dva sina. Međutim, njihov brak se na kraju raspao, što je rezultiralo razvodom dok su njihova djeca još bila mala.

 

Lidija je stekla reputaciju prilično suzdržane kada je u pitanju razgovor o svojim ličnim poslovima, ali nedavno je izašlo na vidjelo da je romantičnoj vezi sa znatno mlađim gospodinom koji je umjetnik koji živi u Italiji. Zanimljivo je da je i sama Lidija ranije izjavila da je njihova veza neosporno prikladna jer je našla nekoga ko je zaista razumije i zaslužuje njenu nepodijeljenu pažnju. Uprkos udaljenosti koja ih razdvaja, par ostaje nepromijenjen jer Lidija čvrsto vjeruje da njihova veza nema granice. Čini se da je njihova ljubavna priča nastala kao iz bajke, a evidentno je da Lidija jednostavno nije mogla da odoli neodoljivom šarmu svog partnera. Slično, mladi umjetnik je potpuno opčinjen Lidijinom privlačnošću, što ih navodi da iskoriste svaki raspoloživi trenutak da budu zajedno.

 

Sada su donijeli odluku da se upuste u uzbudljivu avanturu kampovanja duž mirne rijeke Tise. U neposrednoj blizini njihovog odabranog kampa marljivo je montiran čvrst i udoban šator koji im je služio kao privremeni dom usred otvorenog prostora. U želji da dokumentuje njihovo nevjerovatno putovanje, Lidija je sa entuzijazmom podijelila zadivljujuću kolekciju fotografija sa svojom sve većom zajednicom pratilaca na popularnoj platformi društvenih medija Instagram.

Oglasi