Izjava je da su Šimanovci pripremljeni i spremni.

Prema zvaničnoj najavi televizije Pink, večeras će u “Eliti” biti dve emisije. Ove emisije će uključivati ​​”Izvanredno umetanje” i debi prve emisije “Nominacije”.

Mnogi posmatrači su već počeli da spekulišu o tome koji će pojedinci biti odabrani da se večeras pridruže cenjenoj Elitnoj grupi. Međutim, najava Takija Marinkovića o njegovom dolasku u Šimanovce mnoge je ostavila u nedoumici i neizvjesnosti.
Danas tačno u 22 sata Taki je napisao poruku koja je izazvala intrigu među njegovom publikom. On je najavio da će posetiti zadivljujuću Dušicu Jakovljević.

Nakon Takijeve objave, dogodio se još jedan neočekivani događaj.
Na svom Instagram profilu Mladen Vuletić, koji je ranije nastupao u rijalitiju “Parovi” i oženjen je voditeljkom Jelenom Vuletić, objavio je da će večeras gostovati na televiziji Pink.

Mladen je u poruci prenio da će se sastati u 22 sata. večeras. Poruku je zaključio dodajući logo televizije Pink.

Neizvesna je mogućnost da se Mladen, bivši Dalilin romantični partner, pojavi u emisiji “Elite” ili poseti studio kako bi podelio svoja razmišljanja o aktuelnim događajima i takmičarima, od kojih su neki upoznati. Istina je da tek treba da se utvrdi da li je on neotkriveni učesnik koji se večeras uključuje u rijaliti program.