Sanja marinković je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji koja dugi niz godina vodi poznatu emisiju Magazin in u kojoj je ugostila bezbroj poznatih ličnosti iz javnog života Srbije. Posljednje tri godine mediji su opširno pratili razvod Sanje Marinković. Unatoč tome, ona temi pristupa s oklijevanjem i staloženim držanjem. To nije neočekivano, s obzirom na njezino uvjerenje da je brak trebao biti doživotna obveza.

U intimnoj ceremoniji, okružena kumovima, svesrdno je prihvatila prosidbu Aleksandra Uhrina.Unatoč pridržavanju određenih feng shui načela i odabiru povoljnog datuma i vremena za vjenčanje 11. studenoga 2011. u 11 sati, novopečena veza nije jamčila dugotrajnu vezu.

Tijekom početnih faza naše veze, iskreno sam ga zamolila: U nesretnom slučaju da odlučimo prekinuti našu vezu, učinimo to prije nego neprijateljstvo uzme maha. Zanimljivo, mi smo ispoštovali taj dogovor, što je voditelj rekao jednom prilikom.

2021. godine službeno je objavljeno razvod Sanje Marinković. Nakon pomnog razmatranja, donijela je ovu odluku, uz nepokolebljivu podršku svoje obitelji. Dapače, njezini roditelji i brat smatrali su da je braku trebao prije doći kraj.

Da su moj otac i brat izrazili svoju znatiželju i razmislili o situaciji, donijela bih odluku o prekidu braka puno prije. Njihova zapažanja mog nedostatka entuzijazma i primjetne promjene u mojoj osobnosti uvjerila su me da se odlučim na taj korak.

Iskra koja je nekoć jarko sjala u mojim očima nestala je, ostavljajući za sobom drugu verziju mene. Ta je transformacija bila očigledna i sve u vezi mene doživjelo je značajnu promjenu. Ova je otkrića Sanja ispričala tijekom gostovanja u emisiji Goce Tržan na K1.

Prema njezinoj izjavi, oni koji su joj bili najbliži savjetovali su joj da više pazi na svoje zdravlje.Kako je vrijeme prolazilo, osjećao sam da propadam kao osoba zbog stalne potrebe da se stvari popravljaju.

Sanja Marinković je priznala da je u bračnu zajednicu stupila kasnije u životu, jer je već rodila Strahinju. Tek po njegovu dolasku donijela je odluku o udaji, čvrsto vjerujući da će to biti doživotna obveza.

Zaključila je izrazivši svoju nepokolebljivu odlučnost da svoj brak učini pričom o kojoj je oduvijek sanjala, ulažući sve snage do samog kraja.

Biografija:

Sanja Marinković, novinarka i televizijska voditeljka iz Srbije, poznata je po popularnoj emisiji “Magazin In” na televiziji “Pink”. Rođena je 2. ožujka 1974. u Beogradu, od 2011. u braku je s urednikom i redateljem Aleksandrom Uhrinom, s kojim imaju sina Strahinju. Sanja je svoj profesionalni put započela 1996. godine na Radio televiziji Srbije, gdje je surađivala u raznim informativno-zabavnim emisijama i vodila Jutarnji program.

Kasnije je prešla na kanal “YU info”, gdje je kreirala, uređivala i vodila emisiju “Magazin IN”. Potom se pridružila televiziji “Politika”, da bi se u svibnju 2000. udomila na televiziji “Pink”, gdje od tada vodi vlastitu emisiju. Vrijedi napomenuti da je “Magazin IN” vrlo cijenjen kao jedan od najpopularnijih showova u regiji. Sanja je kroz svoju karijeru imala privilegiju intervjuirati brojne poznate osobe iz svijeta sporta, glume, glazbe, novinarstva, politike i dr. Osim toga, gledatelji je mogu prepoznati i po gostovanjima u emisijama “Sve za ljubav” i “Bračni sudac”.

Sanja je već izdala dvije knjige, a to su “Moja tajna: ljubav, tjelovježba, kuhanje” i “Moja mjera sreće”. Ove knjige služe kao praktični vodiči za radosan i uspješan život. U svojoj posljednjoj publikaciji Sanja vješto spaja svoja osobna iskustva sa spoznajama svojih sugovornika koji se bave temama kao što su ljubav, sreća, brak, roditeljstvo i drugo.

Oglasi