BOŽIĆNE DEKORACIJE: Tri uradi sam ideje sa ukrasnim lampicama!

Ukrasne ili novogodišnje lampice su svakako jedan od glavnih ukrasa koji se koriste prilikom uređenja doma povodom dolazećih praznika. Mogu se koristiti pilikom uređenja prozora, negdje u prostorijama kao dekoracija ali najćešće se koristi na jelkama.

Danas ćemo vam pokazati tri jednostavna uradi sam praznična projekta koja možete napraviti kako ne bi imali klasičan izgled lampica. Pogledajte i sami:

Ako imate male loptice za tenis onda možete se odlučiti za ovu varijatnu. Ovakvu vrstu lampica je malo teže pronaći da se kupi ali ih svakako možete sami napraviti. Trebat će vam loptice za stolni tenis, jednostavno propušite i ugurajte lampice unutra i to je to!

Napravite plastični luster od lampica, trebat će vam samo dosta plastičnih flaša lijepilo i naravno lampice. Lijepite čaše jednu do druge kako bi dobili savršenu okruglu lopticu, unutar samo trebate staviti lampice!

Nešto slično možete i uraditi i sa plastičnim čašama. Ovo je najbolji uradi sam projekat za djecu jer možete pronaći plastične čaše sa njihovim omiljenim likovima. Jednostavno probušite rupicu i unutra ugurajte lampice.

Oglasi