Marija Šerifović je u muzičku industriju ušla u mladosti, očaravši publiku svojim prvim nastupom. Sa 22 godine ostvarila je pobjedu na Eurosongu, što je uvelike povećalo njenu popularnost. Trenutno, ona nije samo izuzetno talentovana pjevačica koja na svojim nastupima privlači veliku publiku, već se može pohvaliti i značajnim brojem pratilaca na YouTube-u. Iako nije tajna da je privlače osobe istog pola, otvoreno se osvrnula na ovaj aspekt svog života u dokumentarnom filmu. Osim toga, nadaleko je poznata njena veza sa Slavkom Kalezićem, bivšim kolegom iz Crne Gore. Ova romantična veza započela je 2007. godine, ubrzo nakon njenog trijumfa na Evroviziji, i navodno je trajala šest mjeseci.

 

Tokom intervjua u emisiji “Amidži show” sa Ognjenom Amidžićem, Slavko je napomenuo da su on i Marija razgovarali o svom odnosu, ali da to nije uticalo na njegovu karijeru. Izrazio je potrebu da se koncentriše na svoj posao i da nikome ne bude na teretu. Marija je, s druge strane, izjavila da održavanje veze na daljinu nije izvodljivo, misleći na prethodni raskid sa kolegom pjevačem koji je predstavljao Crnu Goru na X Factoru i Evroviziji 2017. godine. Uprkos ranijim glasinama koje su ga povezivale sa Marijom, od tada je nestao iz očiju javnosti, a o njegovom sadašnjem životu sa 37 godina malo se zna. Nasuprot tome, Marija Šerifović, veoma cijenjena pjevačica, odrasla je u muzičkoj porodici u kojoj je njena majka Verica Šerifović bila prepoznata po izvođenju tradicionalne etno muzike, dok su njeni djed i baka svoje živote posvetili pjevanju starih seoskih pjesama.

 

Marija se od malih nogu predstavljala kao izvođačica i od tada je izgradila impresivnu karijeru na kojoj joj mnogi vršnjaci zavide. Međutim, njen odnos sa ocem Rajkom Šerifovićem ostaje tajna za javnost. Marija smatra da je najbolje kvalitete naslijedila od oba roditelja. Iako je njen otac Rajko imao značajan uticaj na nju kao osobu, uticali na njenu harizmu, otvorenost i ravnopravan tretman prema drugima, strast prema pjevanju nesumnjivo je naslijedila od majke Verice. Uprkos izazovima sa kojima se Rajko suočavao tokom svog života, Marija je sa njim uviijek održavala odnos pune ljubavi i poštovanja.

 

Oprostio sam mu njegove greške jer je on moj otac. Prilikom našeg nedavnog susreta u Kragujevcu, i sam je priznao: „Šta god da sam uradio loše, loše stvari, bar znam da sam uradio dobro kada si ti u pitanju“. Pošto sam pjevačica, iskrenost mi je od najveće važnosti i mogu sa sigurnošću reći da je Rajkov uticaj na moj život sastojao od pozitivnih i negativnih susreta.

Oglasi