O Jovani Jeremić, koja je popularna televizijska voditeljica na našim prostorima, često se priča na društvenim mrežama. Njeno ponašanje tokom emisija i njene sporne izjave tokom njenog vođenja u Jutarnjem programu Pink TV-a privukle su pažnju. U početku, Jeremić je sebe predstavljala kao ambicioznu osobu sa promišljenim i odmjerenim riječnikom. Međutim, njeno ponašanje se brzo promijenilo, što je izazvalo kritike i sumnju u njenu akreditaciju kao TV voditelja.

 

 

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, oduvijek je bila meta tračeva zbog svog privatnog života. Uprkos glasinama o njenim nekonvencionalnim stavovima koje su kružile neko vrijeme, nedavno je otkrila tajnu koju je godinama skrivala. Osvrćući se na svoju prošlost, Jovana Jeremić je otkrila da se prije deceniju zaljubila u starijeg muškarca. Nažalost, Jovanin bivši partner je neočekivano preminuo, što je duboko uticalo na njen život. Tokom javnog nastupa, Jovana je otkrila da je njen partner stariji od nje i da, iako ga je duboko voljjela, i da on više nije sa njom. Priznala je da njena ljubav prema njemu ostaje urezana u njeno srce i da je on bio najznačajnija ljubav njenog života tokom njenih dvadesetih.

 

Jovana vjeruje da u roku od jedne minute neko može da shvati nju i narativ koji namjerava da prenese. Ova sposobnost izdvaja ljubav od drugih stvari koje žene mogu kategorizirati kao takve. Jovana je nepokolebljiva da ništa ne može da spriječi iskrenu naklonost prema nekome, a sve druge izjave o ljubavi su obmanjujuće. Jovana je nedavno na Instagramu objavila story u čast njenoj početnoj romantičnoj vezi, iako je neizvijesno da li se radi o istoj osobi koju je ranije spomenula.

 

Oglasi