Miljana Kulić, koja je bila pznatom rijalitiju zadruzi, ali je diskvalifikovana iz rijalitija, svoju je pažnju preusmjerila na pjevanje. Uprkos nedostatku znanja o svojim pjevačkim sposobnostima, namjeravala je da nastupa na koncertima u Austriji, a nedavno je nastupila u jednom klubu. Ipak, čini se da su njene emisije bile loše prihvaćene i da su ih prisutni smatrali užasnim iskustvom. Vjerovatno su mnogi od vas već posmatrali njene nastupe i mogu potvrditi ovu tvrdnju.

 

 

Ne čudi što Miljana Kulić, poznata po nečuvenom ponašanju i komentarima, ima podršku gledalaca rijalitija Zadruga. Ovi gledaoci se generalno ne smatraju baš inteligentnim. Marija Kulić, Miljanina majka, takođe kopira ponašanje svoje kćerke i često je prisutna na njenim nastupima. U pozadini sobe sa njima je viđen Nenad Macanović Bebica, Miljanin partner. Miljana je nosila kostim inspirisan kriminalom, koji je uključivao ružičastu majicu i šarene pantalone, a lice joj je bilo debelo našminkano raznim nijansama sjenila.

 

 

Nakon Miljaninog nastupa, društvene mreže su bile preplavljene brojnim komentarima. Mnogi gledaoci su izrazili nevjericu da je ona sinhronizovala usne. Međutim, njen nastup je dobio opsežne kritike, a mnogi su se rugali njenom kostimu i izgledu. Neki su je čak uporedili sa klovnom. Miljana je na svojoj društvenoj mrežo Instagram profiku objavila snimke na kojima pjeva i pleše, što je izazvalo različite reakcije njenih pratilaca. Dok su je neki hvalili zbog njenog talenta, drugi nisu bili impresionirani i izrazili razočaranje njenim nastupom. koje je Vaše mišljenje o Miljaninom ponašanju? Da li vi odobravate ? Svoja mišljenja pišite u komentarima ispod ovog posta ?

Oglasi