Proslavljeni fudbaler Nemanja Gudelj nedavno je na svom Instagramu objavio tešku vijest da su on i njegova partnerka Anastasija Ražnatović izgubili su nerođenu bebu. Ovaj događaj se pokazao kao jedno od najtežih iskušenja s kojima su se suočili u životu.

 

Prije otprilike dva mjeseca, Veljko Ražnatović, Anastasijin brat, dobio je svog drugog sina Krstana. Anastasija se nije pojavila na proslavi, ali je ubrzo nakon toga objavila da ne može da putuje u Srbiju jer čeka papire za stalni boravak u Španiji zbog trudnoće. Saznavši da Anastasija nosi djevojčicu, Ceca je izrazila neizmijernu radost, jer već ima dvoje muških unučadi, a da će dobiti unuku biti najveće zadovoljstvo.

 

Nažalost, dogodio se nemili događaj kada je Anastasija doživjela pobačaj u petom mjesecu trudnoće. Kao odgovor, odlučila je da deaktivira svoj Instagram profilu kao način da se privatno nosi sa svojom tugom. Ipak, Anastasija je pokazala nepokolebljivu podršku svom partneru i njegovom timu prisustvovanjem finalnoj utakmici Lige Evrope u Budimpešti. Uprkos tome što je ishod meča određen penalima, Anastasiju su preplavile emocije i suze. U njenoj pratnji bio je Nemanjin vozač Rašid, koji je taj trenutak dokumentovao u video snimku i potpisao ga optimističnom porukom uvjeravanja. Sam Nemanja dok je bio još uvijek na terenu nakon pobjede, na svom Instagram nalogu podijelio je fotografiju sa španskom porukom kojom je prenijeo svoju posvećenost svojim najmilijima i obožavaocima te na taj način pokazao kako podržava Anastasiju i da će se zajedno izboriti sa ovom velikom tugom koja je najveća za roditelja, a to je izgubiti dijete.