ZIDNI PROSTOR UREDITE UMJETNIM FOTOGRAFIJAMA- platneni materijal koji stvara iluziju stvarnosti !

Nekada davno, ljude je na lijepo provedeno vrijeme podsjećala fotografija, nakon čega je nastupio internet, gdje možemo postaviti naše slike sa putovanja zbog čega ih više ne izrađujemo.  Ali ako više volite trajnija rješenja i zadivljujuće podsjetnike na bogate uspomene, tu nastupa tvrtka Eazywallz, koja vam omogućuje da postavite, tačnije zalijepiti fotografije velikog formata na vrata, zidove, prozore, namještaj, stropove i bilo koju drugu površinu koja je ravna, čista, neporozivna i suha.

dizajnidom

dizajnidom1

Kreirani su od finog samoljepljivog platnenog materijala, koje tvrtka tvornički proizvodi spremne  za postavljanje. Nije potreban nikakav dodatni alat ili pribor. Oni se ne uvijaju,kidaju ili  cijepaju , mogu se skidati, lijepiti i ponovo iskoristiti.

dizajnidom2

dizajnidom3

Za razliku od postojećih zidnih tapeta, ovi murali ne prave nered i ne zahtijevaju njihovo uklapanje, njihovo je ljepilo niskog takta, i sve što je potrebno jeste da se jednim krajem prislone leđima i jednostavno  razmotate u zidnu umjetnost. Ovaj postupak možete ponoviti  koliko god puta želite.

Oglasi