ZELENA OAZA U VAŠIM DOMOVIMA – za svjež i predivan izgled vašeg doma

Uzgok biljaka u enterijeru tokom zime može biti pravi izazov…

1a

One traže posebnu pažnju i uslove koje garantuju proljeće i ljeto u bašti. Osim što su svježeg i prelijepog izgleda, biljke su u mogućnosti da unesu sve prednosti za zdravlje jer čiste zrak oko nas.

2a

Stavljane na gomile ili prozorska okna, okačene kanapima ili nevidljivim žicama, poravnate ispred kamina ili uparivane pokraj keramičkih skulptura na policama za knjige… postoji jako mnogo rješenja koja omogućuju biljkama da budu istaknute na jedan interesantan način. Jedno je sigurno, biljke idealno animiraju svaki savremeni prostor, unose energiju, mijenjaju raspoloženje i odlučuju o nivou uživanja za vrijeme vaših kućnih aktivnosti.

3a

Unošenjem zelenila u dosadan kancelarijski prostor dolazi do njegovog oživljavanja te rasta volje za radom. Kao jedno od rešenja dolazi i postepeno dizajniranje na kome se mogu smestiti štampač, radna površina, police za odlaganje ili izlaganje predmeta.

4a

Ako ste veliki ljubitelj bilja onda ovo možete  pokušati kod kuće. Izaberite veći prostor koji je ispunjen prirodnom svetlošću i postavite biljke svuda. Oko stolova, na policama, na prozorima, pa čak i okačene sa plafon. Trik je da se  izbjegne osjećaj pretrpanosti enterijera i napraviti biljkama čistu, bijelu pozadinu.

5a

Oglasi