“ZDRAVI” NAMJEŠTAJ KOJI NE SADRŽI BILO KAKVE TOKSINE – predstavljamo vam kolekciju potpuno održivog i netoksičnog namještaja


Kalon Studios plasirao je novu kolekciju namještaja koja je ekološki ispravna i 100% održiva. Kalon Studios kompanija najviše je poznata po svom minimalističkom namještaju za djecu i nedavno ga je proširila u kompletnu liniju proizvoda i aksesoara za kućanstvo. Firma sa sjedištima u Los Anđelesu i Njemačkoj, unosi svoju jednostavnu i neometanu eleganciju sa 3 potpuno nove kolekcije.

zdravi namještaj

 

Ogoljena do svoje biti, ova kolekcija koja je namjenjena spavaćim sobama, pravljena je od drveta i mesinga. Iinspirisana je japanskim principima šibui i sastoji se od 4različita dijela, rama kreveta, garderobe, bočnog stočića i ogledala.

 

Na poslijetku dolazi Kalon Organic krevet, 100% prirodni, organski dušek i jastuk čine ovaj namještaj koji utopljava i sa dobrodošlicom prihvata sve korisnike. Ovaj krevet je napravljen kako bi obezbedio samo jedan cilj, pridrodan i visokokvalitetan san.

Oglasi