Verica Rakočević, poznati modni kreator, a stekla je priznanje i van granica Srbije. Uprkos tome što vodi privatan i povučen način života, opšte je poznato da je majka troje djece. Među njenim potomcima je i Elena Karić Karaman, koja se proslavila  kao dizajner namještaja velikog ugleda, sarađujući sa istaknutim ličnostima u ovom segmentu posla.

 

Dvoje Vericine djece mnogose  razlikuju se od Elene po tome što preferiraju privatni i povučeni život. I sama Verica je nakon prethodnih brakova sa Boranom Karamanom i Zoranom Rakočevićem u sretnom braku sa svojim mlađim supružnikom Veljkom. Njen prvi brak je rezultirao rođenjem kćerke  Elene, dok je u drugom braku rodilla još dvoje djece, sina Miodraga i kćerku  Milenu. naime, Verica je prokomentarisala da njena kćerka Milena jako liči na svoju braću i sestre, ali da ima i jasne razlike među njima.

 

Milena je talentovana da se bavi fotografijom i trenutno je sa prebivalištem u Njujorku, a čiji je vješt rad vidljiv kroz njeno prisustvo na društvenim mrežama. Ona dijeli blisku vezu sa svojom majkom i polusestrama i pokazuje svoju individualnost i različitost kroz svoje fotografije koje imamo priliku vidjeti na društvenoj mreži Instagram. Slavica se prisjeća kako bi Milena danima plakala kada bi morala da se slika za novine, što ukazuje na to da ne želi da bude u javnosti. Uprkos svom širokom priznanju, Milena se više voli skrivati od medija  ​​i više je poznata po svom poslu nego po izgledu. Koje je vaše mišljenje o Verici Raković? Svoje mišljenje pišite u komentarima ispod ovog posta?