ZAŠTO BI TREBALI JESTI ZA KUHINJSKIM ŠANKOM – užitak koji vam pruža njegov dizajn!

Mnogi žele da im kuhinja ima poseban dizajn jer tu provode najviše vremena.  Osim što se u njoj kuha, često se nešto  gricne  sa nogu. U kuhinji djeca neka rade domaći dok vi kuhate , to je i mjesto gdje ćete češće  jesti manje obroke.

Dizajn kuhinjskog šanka

Naime šank u kuhinji najčešće mijenja sto za ručavanje . Kome pored ovakvog šanka treba ikakav sto? Crni akcenti su lijep kontrast i naglašavaju kuhinjske elemente i drveni pod  kao i zelenilo koje se vidi kroz prozor ako imate lijep pogled.

dizajn kuhinjskog šanka

dizajnidom2

Svijetao šank treba da je naglašen crnom, zatvorenom vitrinom. Atmosfera se može razveseliti šank stolicama u kombinaciji različitih vrsta drveta i žutih ili crvenih sjedišta. Kombinacija stakla,  mermera,  i čelika, je klasična i bezvremenska kombinacija. Šank u bijeloj boji sa pastelnim šank stolicama nije napadan i osvježen je raznobojnim lusterom-lampionom.

dizajnidom5

dizajnidom6

Još jedan primer gde se akcenat stavlja na kontrast je i ova kuhinja u jednom bečkom stanu. Crna boja šanka je savršeni  kontrast mermernoj bjelini kuhinje. Kod dizajna ove kuhinje mermerni elementi su u upotpunjeni čeličnim stolicama kao i apratima sa mat, metalnim licem te  hromiranim lusterima.

Oglasi