ZANIMLJIVI ZASTORI OD ČVRSTOG MATERIJALA – mnogi se odlučuju za njih jer su zaista posebni!

Današnja verzija zastora napravljena od laganog pvc-a je predstavljena još 80-tih godina prošlog vijeka nakon čega je postala  veoma popularna. Na današnjem tržištu veliki je izbor zastora od čvrstog materijala koji su veoma moderni i posebni.

dizajnidom3

Zastori od lažnog drveta
Ako vam ne smeta njhova debljina 3 cm i letvice nanizane vodoravno i napravljene od lažnog drveta , onda je ovo vaš pravi izbor . Ne izgledaju kao pravo drvo ali  mnogo  su jeftinije. Veoma su  izdržljive pa se  mogu koristiti u kupatilu, dječijim sobama i  kuhinji . One apsorbuju vodu i lako se čiste . Međutim  imaju i nedostatke. Pošto nisu tako čvrste kao pravo drvo potreban im je jači nosač i mora bit pričvršćen kako bi stajale na mjestu.

dizajnidom4
Zastori u obliku saća
Zastori u obliku saća su odlična  zamjena za zastore od pravog ili lažnog drveta. Zastori od saća su prikladni  za prostore gdje prodire mnogo svjetlosti u prostoriju. Ovakvi zastori vam omogućavaju mnogo privatnosti ,dobru sposobnost blokiranja svjetlosti i imaju dobru filtraciju . Takođe imaju dobra izolaciona svojstva.

dizajnidom5

Zastori od pravog drveta
Zastori od pravog drveta su mnogo skuplji, ali oni donose toplinu i udobnost u vašoj sobi. Ukoliko imate lajsne na zidovima zajedno sa ovim zastorima čine pravo dobar par. Letvice možete farbati u bilo koju boju tako da se lako mogu uklopiti u dekor vaše prostorije. Zastori od  drveta efikasno blokiraju ulazak  svjetlosti u prostoriju . Jedini im je nedostatak što su veoma glomazne kada se skroz podignu .

Oglasi