ZA SVE POVRŠINE VAŠEGA DOMA: INDUSTRIJSKA RASVJETA

Ovo osvjetljenje ima cilj  da unese arhitektonski i industrijski izgled u naša domaćinstva. Ova rasvjeta jedan od načina pomoću kojih je moguće unijeti predivne arhitektonske karakteristike u kućni interijer.

9a

Kolekcija lampi dolazi u nekoliko veličina, boja i dijametara a napravljena je od borosilikonskog stakla, koje kreira cijev zatvorenu aluminijskim čepovima spojeva silikonom.

10a

Ove lampe mogu biti okačene ili montirane na zid i strop, ali također mogu biti smještene i vani jer imaju okviro od nehrđajućeg čelika, gdje djeluju više nego funkcionalno. Kolekcija lampi dolazi u nekoliko različitih oblika i boja, a materijali koji su korišteni tokom njene izrade uključuju i posebnu vrstu stakla, aluminij te silikon.

Moderni industrijski dizajn ove rasvjete će se savršeno uklopiti u većinu  površina, posebno industrijskih, muževnih i vanvremenskih. Lampe mogu biti korištene u svim prostorijama u kući kako bi osvijetlile tamne ćoškove, one su jako funkcionalne i trajaće godinama tokom kojih će unositi svjetlost i stil u interijer korisnika.

8a

 

 

 

Oglasi