VRHUNSKI DIZAJN VIŠENAMJENSKE SOFE – estetika i funkcionalnost na jednom mjestu!

Vrhunska multifunkcionalna sofa djelo je srpskog dizajnera Nemanje Kiso, koja se sastoji od tri tapacirana dijela i stolčića elipsastog oblika, koja zahvaljujući inovativnom dizajnu veoma je pogodna za sve prostore, od luksuznih kuća i hotela do klubova,čekaonica i  ordinacija .

Višenamjenske sofe se prave od izdržljivih materijala koji odgovaraju namjeni

Pravi se od prevrnute kože koja podsjeća na pliš, najkvalitetnijeg sunđera te završnog sloja memorijske pene (kao Dormeo dušeci), što obezbjeđuje izvrsnu  udobnost prilikom sjedenja i ležanja. Zbog svog sastava  vraća se u prvobitni položaj i kada nije u upotrebi, a dostupna je u svim dezenima i  bojama .

višenamjenske sofe

Stolčić je taj koji dodatno doprinosi multifunkcionalnosti sofe a napravljen je od medijapana visokog sjaja a izrađuje se po želji kada su veličine u pitanju. Cilj dizajnera je bio da daju neki novi pečat dizajnu koji će biti prepoznatljiv kako kod nas tako i u svijetu. U Srbiji su proizvodnju multifunkcionalne sofe mnogi vidjeli kao nemoguću misiju, ali su oni ovim modelom dokazali da je veoma  realna i moguća. Sada žele da proizvedu još nekoliko sličnih komada namještaja koji bi istakli njihov  brend.

Oglasi