VRHUNSKE KUHINJE IMAJU NOVU ULOGU – postale glavni elemenat oko kojeg se gradi enterijer!

Danas u svakom modernom domu kuhinje više ne predstavljaju samo još jednu funkcionalnu prostoriju u kući, već postaje glavni element oko kojeg se gradi enterijer. Najbolji pokazatelj tome su i najnovije kuhinje sa sajma EuroCucina koje ne plijene samo svojom funkcionalnošću, nego i besprijekornim dizajnom.

1. Kuhinja Principia

Spajajući jaz između enterijera i eksterijera , ova kuhinja budućnosti prati trenutni trend pametnih kuhinja koje su u uskoj vezi sa prirodom. Radna ploča debljine 2 cm je napravljena je od mermera. Kuhinjski ormari P izrađeni  su od hrastovine i stakla sa integrisanim LED osvjetljenjem.

VRHUNSKE KUHINJE
VRHUNSKE KUHINJE

2.Outdoor kuhinje

Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i nezamjenljivim kvalitetnim materijalima, “Arclinea” sada nudi niz modela kuhinja namjenjenih vanskoj upotrebi. Outdoor kuhinje su otporne  na vlagu i posjeduju odličnu termalnu izolaciju.

3.Convivium

Convivium kuhinja predstavlja rezultat najinteresantnijeg dizajna u portfoliju kompanije” Arclinea”. Glavnenjene karakteristike su ostrva u formi radne ploče debljine 20 cm, patentirane horizontalne ručke u obliku žleba i ugrađeni drveni sto namjenjen za pripremu hrane i objedovanje.

Oglasi