UREDITE PROSTOR PREMA SVOJOJ MAŠTI – maštoviti svijet kućnih predmeta!

Drskost boja – ovaj hiroviti trend će se svidjeti onim koji imaju živ duh. U razigranoj paleti boja namještaja dominiraju boja mandarine,maline, kajsije, limete, crvena, tirkizna i svjetlo siva. Monohromne površine sa plahovitim dizajnerskim rješenjima osvježene su ekstravagantnom dekoracijom kao i eksperimentisanjem formama i materijalima i formama.

dizajnidom14

Diskretna originalnost – Izuzetno rafinirana estetika je naglašena diskretno, kojim se postiže harmoničan efekat intime i topline . Materijali i ručna izrada su visokog kvaliteta, a dominantne su boja žada, sljeza,  plavog patlidžana i jele, kao i mat zlatna. Ovako  iznijansirane površine najbolje ističu stilske eksponate i unikatu eleganciju. Svjetla i aksesoari sa dizajnom azijske poezije su ukrasi koji će dati čar vašoj atmosferi.

dizajnidom16

Netaknuta priroda – Ovaj trend stvara magiju netaknutosti kroz prirodne materijale i veoma jednostavne forme, a detalji koji ih  prate, naglašavaju skromni šik. Pastelne boje daju  bezbrižnu atmosferu, gdje je  zastupljena tamno siva, boja breskve i ljubičasta .

dizajnidom15

Oglasi