UNESITE PRIRODU U SVOJ DOM – najbolji način da učinite svoj dom originalnim i predivnim!

Moderan dizajn ne zaostaje i kod ideja o očuvanju prirode, i veoma često se primjenjuju u enterijeru prirodni elementi koji nas čine spokojnim i pružaju mir u prostor koji nas svakodnevno okružuje.
U urbanim dijelovima grada, gdje je izražen nedostatak zelenila i prirode, poželjno je da svaki kutak doma obogatite prirodnim motivima, što će pozitivno uticati na kvalitet vašeg života.

dizajnidom6

dizajnidom8

Danas je veoma jednostavno unijeti prirodu u dom, koristeći kaljeno staklo sa inspirativnim i prelijepim prirodnim pejzažima. Ukoliko niste vješti u uzgajanju biljaka, predlažemo vam da dnevni boravak,kupatilo ili kuhinju  oplemenite upravo motivima iz prirode, a optička iluzija će omogućiti  da se osjećate kao da se upravo nalazite na nekoj egzotičnoj destinaciji ili pored vodopada  .

dizajnidom10

dizajnidom9

Kaljeno staklo je bezbjedno, pristupačno, te pruža osjećaj dubine prostora i  reflektuje svjetlost. Ono je dugotrajno, lako se čisti, a izbor dizajna i kolorita je neograničen. Glavne prednosti u odnosu na obično staklo ili pločice su te što na kaljenom staklu ne ostaju fleke, lako se održava , bakterije se ne zadržavaju,  a ne postoje ni fuge koje treba čistiti.

dizajnidom11

dizajnidom7

Oglasi