SURF-ACE STOLOVI: SPOJ STAROG I MODERNOG

Dizajneri studija Duffy London su uzeli mnogo interesantniji pristup ovoj temi i došli na ideju kreiranja izuzetne zbirke stolova rađenih istim tehnikama koje su upotrebljavali i stari proizvođači dasaka za surfanje da bi svijetu isporučili svoje lijepe komade.

stol-2

Surf-Ace stol prikazuje drveni dizajn, koji podsjeća na prve daske za surfanje koje su koristili stari Havajčani. Očigledno je da pažnja koja je posvećena detaljima i fine zanatske vještine uključene u ovaj projekt predstavljaju izvanredne karakteristike, zajedno s glatkim rubovima i uvoj koji preplavljuju ljudsku percepciju.

stol-a1

Stolovi su kreirani iz jednog komada drveta, što je vrlo impresivno i više nego zadivljujuće. Dostupni u nekoliko veličina, finiša i napravljeni od više različitih tipova drveta, uglađeni stolovi marke Duffy London su dovoljno dobri kako bismo im se divili, ali dolaze s abnormalnom početnom cijenom od 23.600 $. U slučaju da se plašite vode ili surfanje nije vaša igra, onda je ovo druga najbolja stvar koju možete poželjeti.

stol-3

Oglasi