STIL I LJEPOTA KOJI PRIVLAČE PAŽNJU – kada je posljednji put televizor privukao toliku vašu pažnju kao poseban proizvod izuzetne ljepote?

Dok mnogi proizvođaći teže ka pokušajima izvođenja tačke nestajanja sa ekstremno tankim ekranima, Sperlein and Loewe proslavljaju luksuzan izgled 7 mm tankog OLED HDR 4K televizora sa zlatnim podnim postoljem i okvirom, djelujući kao odlično prepoznatljiv proizvod ovog brenda sa svojom istaknutom konfiguracijom.

Što se tiče tog postolja, ono predstavlja i najistaknutiju karakteristiku bild 9 televizora, ručno rađenu i poliranu čeličnu konstrukciju dostupnu ili u zlatnoj ili grafitno sivoj boji. Postolje televizora ima vrlo dopadljiv dizajn, od kojih su stolne i zidne varijante daleko manje efektivne.

OLED je okarakteriziran odličnim performansama crnih razine, dok ovaj model dodaje i Dolby Vision zajedno sa HDR10 i HLG funkcijama, dok podizanje zaslona otkriva skriveni red zvučnika ispod njega. Televizor može biti postavljen na 3 načina, kao stolna jedinica, montiran na zid preko nosača ili na podnom postolju, što je ujedno i najljepša opcija. Kako ne bi bio vizualno remećen kabelima i žicama, ovaj model dolazi sa integriranim prekrivačima od tkanine koji sakrivaju sve konekcije od pogleda a smješteni su na zadnjoj strani.