STAN KOJI PRIVLAČI PAŽNJU – ostvarenje snova za brojne dizajnere interijera

Od sivih zidova pa do sivih podova, ova mistična nijansa je konstantno nešto čemu se okrećemo onda kad želimo prostor koji će izgledati elegantno, cool i šik. Kao što se može i primijetiti, ova boja je poprilično zastupljena u dekoru, jer je ona neutralna nijansa, te se lako može uklopiti s bilo kojim detaljima.

Predivno dizajniran stan koji privlači pažnju

Otvoreni raspored prostorija veže dnevnu sobu s kuhinjom, praveći idealni prostor za zabavu, ugošćavanje prijatelja i relaksaciju. Dnevna soba je popunjena udobnim komadima namještaja, dok istovremeno ostavlja sasvim dovoljno prostora i za lagano kretanje. Naravno, jedna profinjena dnevna soba kao ova morala je imati grandiozni luster, koji je u ovom slučaju sparen s dugačkim draperjama.

Budoar je osvijetljen sa plavkasto sivim nijansama i romantičnom temom dekoracije. Tapete koje su korištene u ovom prostoru su odlične, i definitivno ništa više od toga nije ni bilo potrebno za oživljavanje ovog prostora.  Plavkasto sive nijanse se odlično  kombiniraju i sa garderoberom te dodatnim prostorom za odlaganje stvari. Namještaj u spavaćoj sobi, je kombiniran s naglascima i dekoracijom, i ima shabby-chic osjećaj, s daškom rustike i modernizma.

dizajniran stan koji privlači pažnju

Prostor kupaonica je dizajniran sa smislom, te sadrži elemente starog stila, koji lagano prate ostatak dekoracije u domu, posebno uz dodatak plavkasto sivih nijansi na podovima i zidovima.

Oglasi