Privatni život Petra Graše posljednje dvije godien zaokuplja pažnju javnosti. To nije ni čudno jer je nako 25 godina veze sa Danijelom Martinović našao novu ljubav i to puno mlađu kćerku svog prijatelja Tončija Huljića. Petar Grašo i Hana Huljić zaprepastili su javnost otkrivši svoju vezu. Nakon toga su svoju ljubav učvrstili objavom dolaska novog djeteta i zapečatili svoju vezu brakom. Nakon raskida 27 godina duge veze Danijela Martinović i Petar Grašo otišli su svatko svojim putem.

 

Pjevač je nedugo nakon toga uplovio u novu vezu te se naposljetku vjenčao s 14 godina mlađom Hanom Huljić. Zajedno su poželjeli dobrodošlicu kćeri u svoj život. Nakon raspada ljubavne veze za koju se predviđalo da će završiti brakom, Danijela je odlučila krenuti naprijed i svim srcem se posvetiti profesionalnom bavljenju.

Otkriće Grašine ljubavne veze s Hanom Huljić, kćeri njegovog bliskog Tončija i znatno mlađom od njega, navelo je na pretpostavke da je zbog nje ostavio Danijelu. Vijest o Haninoj trudnoći izazvala je suosjećanje kod svih žena, a Danijelina nesretna situacija nije dotakla nikoga.

Međutim, nisu svi zaključci negativni. U određenim slučajevima zaključak služi kao katalizator za novi početak. Upravo je to bio slučaj Danijele Martinović koja je krajem prošle godine javno debitirala u novoj vezi s dečkom.Josip Pavlović, multitalentirani pojedinac kriminalistički inspektor, rock pjevač i gitarist, središnja je točka ove rasprave. Hrvatski mediji zabilježili su fotografiju para, zbog koje je pozornost javnosti skrenula s Petra Graše koji je sada izblijedio iz sjećanja.

Vijest o prekidu Graše i Danijele šokirala je i njihove obožavateljice i njih same, no još više je iznenadio identitet njegove nove partnerice.Pjevač je ljubav pronašao u zagrljaju Hane Huljić, žene koja je od njega mlađa 15 godina. Hana je inače kći Tončija Huljića, poznatog skladatelja i pjevača popularne grupe Magazin. Petar i Danijela poznanici su Hane od njezina djetinjstva, zbog čega su reakcije javnosti na njihovu vezu popraćene salvom kritika.

 

Među komentarima na fan stranici renomiranog glazbenika bilo je i nekoliko primjedbi na fotografije Petra i Hane. “Nevjerojatno! Nevjerojatno sliči vašoj kćeri!” uzviknuo je jedan komentator. Drugi je izrazio nadu da Hana posjeduje znanje o mijenjanju vlastitih pelena. “Bio je to stric Petar – kad su se počeli tako dobro zabavljati?!” ispitivao drugu osobu. “Razočarao me”, požalio se netko drugi. Za kraj je pala primjedba da bez Danijele Petar više nije ista osoba.

Je li razlika u godinama doista značajan problem ili im je zbog činjenice da Petar i Danijela poznaju Hanu od djetinjstva pomalo neugodno vidjeti je kako sada uživa u njegovom društvu? Alternativno, može li ljudima biti teško prihvatiti da bi netko ostavio partnera nakon 25 godina zbog nekog “mlađeg i privlačnijeg”? Prepuštam vašoj procjeni da odlučite.

Njihova je ljubav dosegla nove visine kada su u svoj život primili dijete. Tijekom mjeseca srpnja 2022. godine Hana Huljić dočekala je na svijet svoje prvo dijete, djevojčicu. Ova značajna prilika označava prvo iskustvo para kao roditelja, koji su se vjenčali ranije te iste godine.

Biografija:

Petar Grašo, poznata ličnost hrvatske glazbene industrije, ističe se kao pjevač, skladatelj i tekstopisac. Njegova slava prelazi nacionalne granice, izazivajući veliko divljenje u susjednim zemljama kao što su Slovenija, Srbija i Makedonija. Njegov repertoar krasi mnoštvo pjesama i nezaboravnih izvedbi, često prikazanih na raznim festivalima.

Njegovo uvođenje u svijet glazbe omogućila mu je obitelj, posebice ujak, koji je profesionalni bubnjar. Naime, blisko je povezan s renomiranim glazbenicima Oliverom Dragojevićem i pokojnim Borisom Dvornikom. U svojim godinama školovanja pohađao je glazbenu školu u Splitu gdje je izbrusio svoje glasovirsko umijeće. Prije nego što je krenuo na samostalni put, kratko je svirao s grupom Magazin 1994. godine. Kad je prešao u kantautorske vode, 1995. godine napisao je zadivljujuću pjesmu “Božica”.

Iste godine Oliver Dragojević tu je pjesmu izveo na “Dori” ” i osigurao impresivno drugo mjesto. Osim toga, Grašina skladba “Vrime Božje” u tom je razdoblju našla svoje mjesto na Oliverovom albumu. Odlučan da pokaže svoj talent, Grašo je iduće godine izašao na pozornicu “Dore” izvodeći zadivljujuću pjesmu “Otkada nije mi tu” koja mu je donijela respektabilno osmo mjesto.

Oglasi