SMJEŠTEN AUTOMOBIL I TOBOGAN U RADNOM PROSTORU- arhitektura koja sve dozvoljava!

Arhitektonska firma  “M+M Creative Studio” je nagrađena sa dvije “American Architecture Prize” nagrade za svoj rad  u Kaliforniji, koja se inače bavi automobilima.

Dizajn ovog nesvakidašnjeg poslovnog prostora je inspirisan temama iz automobilske industrije. Prostor je smješten  na dva sprata, a sa spoljašnjim prostorom zauzima čitavih 13.300 kvadratnih metara.

dizajnidom2

dizajnidom
Centralnu tačku poslovnog prostora čine dvije korvete na rotirajućoj osnovi, postavljenoj iznad reflektujućeg prijemnog pulta od nehrđajućeg čelika. Posjetioci na donjem spratu mogu da vide srebrni Stingray kabriolet iz 2016. godine, dok se na spratu iznad vrti Stingray oldtajmer iz ’66 godine, u plavoj boji s obzirom da je te godine ta boja bila najpopularnija.

dizajnidom1
Na prizemnom nivou prostor čine i drugi interesantni elementi enterijera koji uključuju dugačak i elegantan kafe gdje se zaposleni mogu okupljati i družiti, zid je ukrašen mozaikom od malih 2472 autića koji formiraju logo kompanije kao i mali mini bar napravljen od  kadilaka iz 1948.godine .

dizajnidom3

Oglasi