SAVREMENI LUKSUZ I UDOBNOST


Pitrizza Hotel je smješten u postavci netaknutog prirodnog okruženja, gdje cvjetovi Mediterana nose svoje boje kao ordenje. Privatna plaža, granitni bazen, premium restoran i mnogo toga još je kombinirano s prirodnim dekorom kako bi se stvorilo ekskluzivno i autentično Costa Smeralda odmaralište.

Pitrizza Hotel je izgrađen u okruženju koje obiluje prirodnim ljepotama i gdje se ovo predivno mediteransko imanje nalazi na otprilike 6 minuta hoda udaljenoti od plaže. The Pitrizza, luksuzni hotel predstavlja idealno prenoćište koje u ponudi između ostalog ima i zadivljujuće poglede na kristalno čisto priobalje Sardinije.

 

Na ovom mjestu je moguće uživati ​​u izvanrednoj usluzi i profinjenom okruženju koje pruža osjećaj dobrodošlice. Pitrizza hotel je smješten nadomak nedavno obnovljenog odmaralištta Port Cervo, jedne od najslavnijih i najcjenjenijih svjetskih destinacija cjelokupnog mediteranskog arhipelaga.

 

Gosti ovog hotela mogu uživati ​​u njegovom butik stilu, okruženi neiskvarenom prirodom, dok njegov ambijent nudi obilje pogodnosti koje uključuju vanjski bazen, spa centar i teretanu. Egzotične arome hibiskusa, Junipera i maslinovog drveća koje okružuje bazen sa slanom vodom hotela Pitrizza, dodaje opijajuće elemente već postojećem izuzetnom iskustvu.

 

Smisleni dodatak hotelskom pejzažu predstavlja organski bazen prekriven sardinijski granitom i nudi pogled na otvoreno more. Unutar ovog hotela se nalazi i restoran koji u svojoj ponudi ima predivnu sardinijski kuhinju, ali i klasične mediteranske recepte, dok je mogućnost objedovanja na otvorenom također dostupna.

Oglasi