RATNOLIKOST NAMJEŠTAJA: STOLICA SA PUNO LICA – čak i namještaj može imati lica

Različitost namještaja zna biti prava zavrzlama, koja stiže u različitim oblicima, konfiguracijama i funkcijama datim na isprobavanje, ali ako želite nešto nekomplikovano, možete jednostavno promeniti presvlake. Normalne zamjene tapaciranih dijelova namještaja se rade nakon nekoliko godina korišćenja, dok je jastuke potrebno mijenjati i krpiti svakih 6 mjeseci, u zavisnosti od njihovog kvaliteta.

a5

Zato je Frame stolica genijalno rješenje. Rađena je sa navlakom koja može biti zamjenjena u samo nekoliko  poteza. Ona je komforna drvena stolica koja sa sobom donosi i pakovanje presvlaka za naslon. Sve što postupak zamjene zahtjeva, jeste podizanje starog naslona i postavljanje novog na njegovo mjesto.

a6

Tapacirane navlake raznih boja pričvršćuju se na stolicu putem magneta, što njenim korisnicima pruža mjesto za sjedenje sa obiljem raznovrsnosti i izbora. Ovim putem je moguće mijenjati presvlake u slučaju da one dosade, ili ako se cjelokupan enterijer, u kome se ovaj komad namještaja nalazi, na neki način izmjenio – i naravno, ako se neka od njih podere ili istroši tokom vremena.

a7

Ovakva vrsta namještaja dozvoljava lahku zamenu svojih tapaciranih dijelova, vrlo lako bi mogla da postane jako popularna, jer jednoj naizgled običnoj stolici pruža nevjerovatnu raznovrsnost, dok njenim korisnicima štedi novac i čini život puno lakšim.

a8

Oglasi