RASKOŠNA KUĆA STVORENA SAMO ZA UŽIVANJE- izvrstan plan kuće !

Predstavljamo vam detaljan plan moderne i  elegantne kuće namenjene višečlanoj porodici koja želi udobnost , vrhunsku eleganciju , funkcionalnost i životni prostor stvoren za uživanje.

Spoljašnjost kuće karakterišu  jednostavne čiste linije i interesantna fasada koji joj pružaju moderan izgled. Osim upečatljivog eksterijera, kuća ima i druge prednosti kao što je garaža za dva automobila i prostrane zajedničke prostorije, soba i terasa . U prizemlju kuće je smješten veliki i svjetao dnevni boravak koji je jednim dijelom odvojen od kuhinje i trpezarije . Iz dnevnog boravka možete izaći direktno na jednu od četiri terase koje ima ova kuća. Prostrana terasa je površine skoro  40 kvadrata.

dizajnidom-2jpg

dizajnidom1

Iz dnevnog boravka se ulazi u radnu sobu koja takođe ima pristup terasi. U prizemlju imaju  i najmanje tri kupatila. Uz sam ulaz smještena je mala prostorija namjenjena za garderobu. Ona je povezana sa kotlarnicom iz koje imate  pristupiti garaži.

dizajnidom

raskošna kuća za uživanje

U potkrovlju su smještene privatne prostorije. U okviru glavne spavaće sobe smještena je i prostorija namenjena samo za garderobu i privatno kupatilo.  Na ovom nivou se nalaze još dvije prostrane spavaće sobe od kojih jedna ima povezanu prostoriju za garderobu i ulaz na terasu. Obje spavaće sobe dijele kupatilo.

Oglasi