PROIZVODI ZA VRHUNSKI UŽITAK – dostupni samo onim sa dubokim džepom!

Ovo je zaista pravi užitak koji mnogi sebi nikada neće moći priuštiti.

1. Slane sobe

Slane sobe samo u vašem domu, da li ste ikada razmišljali o tome?
Ako imate problema sa respiratornim sistemom, alergijama i astmom ili kožnim oboljenjima pa čak i ako ste potpuno zdravi svi beneficije slanih soba mogu se naći u vašem domu.

dizajnidom30

2. Parno kupatilo

Parno kupatilo u vašem kupatilu na samo 2m2. Parna kupatila osim mjesta za relaksaciju služe i kao tuš kabina za svakodnevnu upotrebu tako da dobijate praktičan proizvod, nevjerovatnog i ekskluzivnog dizajna i namjene za trenutke opuštanja i relaksacije .
Pored prefinjenog izgleda  u ponudi su i različite opcije poput aroma terapije, zvjezdanog neba, haloterapije i audio sistema  .

dizajnidom18

3.Tepidarijumi i tople kupke

Tepidarijumi su u Antičko doba izrađivani u mermeru i grijani vatrom, a imali su funkciju da svojom blagom toplinom opuštaju rimsku gospodu. U današnje vrijeme tepidarijumi su nezaobilazni dio svakog ozbiljnog SPA i wellness centra, ali svoje mjesto nalaze i u malim privatnim wellness centrima. Osnovna funkcija današnjih tepidariuma je da opusti čitavo tijelo i mišiće, posebno prije i nakon korištenja masažnih bazena, parnog kupatila i  finske saune .

vrhunski užitak za duboki džep

Oglasi