PRIRODA U VAŠEM KUPATILU – Genijalne ideje za uređenje kupatila!

Živi komadi nameštaja ne djeluju previše napadno i danas su jako popularan trend koji svakoga dana biva sve veći. Jedan od glavnih favorita koji se nalazi u ovom stilu jeste  ploča lavaboa za kupatila koja u vaš dom unose zadivljujući faktor.

26a

Ove žive ploče lavaboa mogu biti kombinovane sa plutajućim ormarićima kao i zidnim nameštajem kupatila kreiranim od raznovrsnih materijala, ili jednostavno samo kao pojedinačni komadi koji nude upravo ono što je potrebno manjim kupatilima.

28a

Bilo da želite da u svom postojećem kupatilu napraviti brzu promjenu ili samo tražite idealan lavabo koji se idealno slaže sa uvek popularnim rustičnim stilom, ovo je jedna od opcija koju nikako ne smijete da zanemarite.

29a

Sve što vam je potrebno jeste samo pravi komad drveta, sa što manje obrađivanog, to bolje. Normalno da, neka kupatila zahtijevaju malo ispoliraniji pristup živim pločama lavaboa, ali to je tek nekoliko dodatnih sati rada na materijalu. Prirodni i lijepi komadi drveta djeluju kao ploče lavaboa u kupatilu i na kraju mogu bez premca postati centralna tačka vešeg prostora i mogu učestvovati i u oblikovanju stila same prostorije.

30a

Oglasi