PRIMJER BETONSKOG NAMJEŠTAJA – Ako ste ljubitelj snažnih karakteristika i svih kvalitete betona, onda je ovo prava stvar za vas

19a


Jimmy Delatur iz studija Design Lab  kreirao je cijelu kolekciju laganog betonskog namještaja koja je sačinjena od ogledala za šminkanje kao i oblačenje, preko trpezarijskih stolova i konzola, do stalaka za svijeće. Lagani betonski namještaj može također  u sebi da sadrži staklo, orahovo drvo, bakar, čelik ili recikliranu kožu u svakom pojedinačnom komadu.

24a

Ogledala za komode u spavaćim sobama ne sadrže samo sekcije sa šarkama pomoću kojih možete provjeriti svoje odijelo ili frizuru sa zadnje strane, već također imaju i kuke od bakra koje pomažu indiskretno projektiranju s vrha jednog od ogledala.

21a

Stol za presvlačenje i šminkanje otvara svoje vanjske stranice i na vrlo interesantan način izlaže vidjelu betonsku postaju koja se nalazi unutra, dok kombinacija bakra u vanjskom dijelu i betona u njegovoj unutrašnjosti pokazuje koliko se zapravo ovi suprotni elementi lako privlače i odlično slažu jedan s drugim .

20a

Korištenje betona kao glavne osobine dizajna unutar doma  postalo je vremenom sve više popularano, zahvaljujući svojim novijim i laganijim verzijama, dok neki savremeni elementi čak dolaze i sa džepovima u koje možete staviti saksije sa sobnim biljkama.

22a

23a

Oglasi