PRELIJEPI CVIJETNI ARANŽMANI ZA VAŠ DOM – kako odabrati cvijeće za koju prostoriju!

Koliko god je bitan izbor cvijeća za dekoraciju, bitan je i izbor vazne, koji može biti zaista kreativan. To će odrediti da li će dekoracija imati modernu ili modernu notu.  Ako dekorišete moderan ili industrijski prostor, možete ostaviti bocu u izvornom obliku, ili ako želite da postignete rustičan izgled, flaše možete obojiti i ponegdje oguliti farbu. Ako su flaše poredane u nizu  ostavit će još bolji  utisak.

dizajnidom16

dizajnidom81

Posebnu pažnju privlače  dekoracije sa minijaturnim kaktusima i sukulentima. Koliki god vaš životni prostor bio, u njega možete unijeti prirodu u malom, ako  sami napravite čaroban terarijum za biljke. Biljke izložene u staklenim teglicama čine prostor interesantnijim i sofisticiranijim.

Bamboo plant on side table by sofa

Lisnate biljke, u različitim teksturalnim formama, odlično se uklapaju u prostore minimalistički opremljene . Savršen izbor su palmine grane ili bambus . U istom stilu, za dekorisanje modernih prostora mogu se koristiti i borove šišarke. Najbolji pokazatelj kakav efekat se postiže dekorisanjme neterijera cvijećem procijenite sami na osnovu ovih fotografija.

dizajnidom17

Oglasi